Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12

2564 VD Den Haag

 

Tel: 070 - 750 70 00

Fax: 070 - 750 73 59

 

Contactformulier

 

 


Buurtdiner

Wilt u wel eens met buurtbewoners naar een gezellig diner dansant?

Dan kan ons buurtdiner uitkomst bieden. Dit is een vijfgangendiner voor buurtbewoners, elke laatste donderdag van de maand (behalve in juli en augustus). Het menu is van tevoren bekend – kijk op de agenda! Er is live muziek en gelegenheid om te dansen. Het buurtdiner begint om 17.00 uur.

 

Voor wie?

U bent van harte welkom! Een indicatie is niet nodig. Ervaar zelf en proef waarom de gemeente de kwaliteit van onze maaltijd, de ambiance en de gastvrijheid van onze restaurantmedewerkers in 2013 heeft beloond met het Zilveren Bordje. Kaarten voor het buurtdiner zijn te koop in onze restaurants. Heeft u speciale dieet- of andere voedingswensen? Die kunt u aangeven bij het kopen van uw kaart.

 

Tip:

het buurtdiner gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen – dus breng ook anderen in uw straat of buurt van dit initiatief op de hoogte, of nodig uw kinderen uit!

 

Kosten

Kijk voor de kosten bij onze tarieven. Heeft u een Zeker Thuis®-abonnement? Dan krijgt u korting.

 

Meer weten?

U kunt ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bellen, telefoon (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgkruispunt@eykenburg.nl of contact opnemen via onze contactpagina.