Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12

2564 VD Den Haag

 

Tel: 070 - 750 70 00

Fax: 070 - 750 73 59

 

Contactformulier

 

 


Klusservice aan huis

Bent u op zoek naar iemand die handig is met gereedschap?

Dan kan onze klusservice uitkomst bieden. Om bijvoorbeeld een lekkende kraan te repareren, een schilderij op te hangen, een verhoogd toilet te plaatsen of beugels in uw badkamer te bevestigen. De medewerkers van onze klusservice kunnen ook aanpassingen vanuit de Wvg, de Wet voorziening gehandicapten, aanbrengen.

 

Voor wie?

De klusservice is voor iedereen beschikbaar! Een indicatie is niet nodig.

 

Kosten

Kijk voor de kosten bij onze tarieven. De tarieven zijn exclusief eventuele te gebruiken materialen. We brengen geen kosten voor reistijd en voorrijden in rekening. U betaalt per afspraak. Heeft u een afspraak voor de klusservice gemaakt en blijkt die toch niet nodig, of komt een ander tijdstip u beter uit? Zeg deze afspraak dan minimaal 1 werkdag van tevoren af, dan kan dat zonder kosten.

 

De kosten voor de klusservice worden niet vergoed door de AWBZ. Heeft u een Zeker Thuis®-abonnement? Dan krijgt u korting. En u kunt voor spoedreparaties zelfs 24 uur per dag gebruikmaken van de klusservice.

 

Meer weten?

U kunt ons voor meer informatie bellen op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur via telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgkruispunt@eykenburg.nl of contact opnemen via onze contactpagina.