Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12

2564 VD Den Haag

 

Tel: 070 - 750 70 00

Fax: 070 - 750 73 59

 

Contactformulier

 

 


PC-Hulp

Heeft u problemen met uw computer thuis en zoekt u deskundige hulp daarvoor?

Dan kan onze pc-hulp aan huis uitkomst bieden. Als u moeite heeft met het installeren van programma’s, kunnen we u hierbij helpen. Ook kunt u bij ons terecht met problemen met uw printer of andere apparatuur of voor het verwijderen van virussen. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur beschikbaar voor werkzaamheden bij u thuis. U kunt met hen afspreken op welke dag zij bij u langskomen.

 

Voor wie?

De PC-Hulp is voor iedereen berschikbaar! Een indicatie is niet nodig.

 

Kosten

Kijk voor de kosten bij onze tarieven. De tarieven zijn exclusief eventuele te gebruiken materialen. We brengen geen kosten voor reistijd en voorrijden in rekening. U betaalt per afspraak. Heeft u een afspraak voor de pc-hulp gemaakt en blijkt die toch niet nodig, of komt een ander tijdstip u beter uit? Zeg deze afspraak dan minimaal 1 werkdag van tevoren af, dan kan dat zonder kosten.

 

De kosten voor de pc-hulp worden niet vergoed door de AWBZ. Heeft u een Zeker Thuis®-abonnement? Dan krijgt u korting.

 

Meer weten?

U kunt ons voor meer informatie op werkdagen bellen van 8.00 tot 16.30 uur via telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgkruispunt@eykenburg.nl of contact opnemen via onze contactpagina.