Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12

2564 VD Den Haag

 

Tel: 070 - 750 70 00

Fax: 070 - 750 73 59

 

Contactformulier

 

 


Wonen in een aanleunwoning

Stichting Eykenburg biedt faciliteiten aan bewoners van aanleunwoningen die aan Huize Eykenburg grenzen en in beheer zijn bij woningbouwvereniging Staedion.
 

Voor ouderen die zelfstandig willen wonen met gebruikmaking van voorzieningen van een zorgcentrum, is een aanleunwoning ideaal. Bij Huize Eykenburg hebben de aanleunwoningen drie kamers. Alle aanleunwoningen hebben een kitchenette en badruimte met douche, toilet en wastafel.
 

Wij besteden veel aandacht aan veiligheid. Alle woningen zijn goed toegankelijk en hebben een uitstekende bereikbaarheid. In elke woning is een schakelaar aanwezig die aansluiting geeft op het zusteroproepsysteem. Bij nood kunnen bewoners hiervan gebruik maken. Er is dag en nacht gekwalificeerd personeel in het zorgcentrum aanwezig.


Voor wie?
Voor een aanleunwoning bij Huize Eykenburg dient u een indicatie te hebben. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ, het Centrum Indicatiestelling Zorg.


Kosten
Bewoners van een aanleunwoning betalen huur en servicekosten.


Meer weten?
U kunt ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bellen, telefoon (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgkruispunt@eykenburg.nl of contact opnemen via onze contactpagina.