Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de Extramurale Zorg op zoek naar een ambitieuze en verbindende:

 

Teamleider (meewerkend) (24-32 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Voor ons thuiszorgteam zoeken wij een ervaren teamleider. Als teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor de geleverde zorg en het functioneren van het wijkteam.  Je bent de spin in het zorgweb en ontvangt direct leiding van de sectormanager zorg en diensten. Je bent budgethouder van je team en je coördineert de  dagelijkse zorg, fungeert als eerste aanspreekpunt bij klachten en je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg in je teams. Je werkt voor tenminste 50% mee in de uitvoering, hierbij draai je dan reguliere verpleegkundige diensten (ook avond en weekend). Tevens houd je toezicht op de werkzaamheden van het team, je controleert en coacht de EVV’ers, bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de productieafspraken en het naleven van de afspraken in het jaarplan. Je zit het werkoverleg van je team(s) voor en houdt de  jaar- en evaluatiegesprekken met de medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de personele bezetting in de extramurale zorg en werkt hiertoe nauw samen met de planners alsmede met je collega Teamleider EMZ.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren teamleider met passie voor de extramurale zorg. Je toont je betrokken bij je cliënten, je collega’s en je werkzaamheden. Je staat voor je team, de organisatie en voor wat je doet, je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen, overstijgend te denken  en verbanden te leggen. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel, resultaatgericht en werkt graag in een dynamische omgeving.  Je participeert, denkt mee en in alles wat je doet houd je onze missie voor ogen en de organisatie op koers.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige niveau 5 en big-geregistreerd;
 • Ervaring met de doelgroep;
 • Ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie in de zorg;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;
 • Rijvaardigheid en/of rijbewijs voor fiets/scooter en/of auto in de extramurale diensten.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.533 en max. € 4.021) op basis van 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto salaris
 • Uitruilregeling reiskostenvergoeding
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
 • Werkdagen en –tijden worden wederzijds afgestemd

 

 

Waar kom jij te werken?

Beide locaties van Stichting Eykenburg liggen in stadsdeel Segbroek en vormen de uitvalsbasis voor de extramurale zorg- en dienstverlening. De extramurale zorg in omliggende stadsdelen (Escamp, Loosduinen en Centrum) wordt vanuit de dichtstbijzijnde locatie aangestuurd. Daarnaast bieden wij de WMO-gefinancierde hulp bij het huishouden en begeleiding thuis in heel Den Haag.

 

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Cilia de Jong, Sectormanager Extramurale Diensten, telefoonnummer: 06 -117 66 516.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top