Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de Extramurale Zorg voor locatie Huize Eykenburg op zoek naar een:

Verpleegkundige Extramurale Zorg (minimaal 24 en maximaal 32 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg bij cliënten thuis (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je vindt het leuk om te werken met deze doelgroep en bent vindingrijk in het zoeken van oplossingen. Uiteraard verricht je ook ADL zorg, ondersteun je de cliënt in het psychosociaal welbevinden en verricht je in voorkomende gevallen verpleeg technische handelingen. Je stelt zorgplannen op en houdt deze bij, je signaleert en rapporteert in het zorgleefplan en schakelt de hulp in van de wijkverpleegkundige of de huisarts als de situatie daar om vraagt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rondom een aantal cliënten. Belangrijk is het verbinden van wonen, welzijn en zorg waarbij signalering, preventie en zelfmanagement van cliënt en eventuele mantelzorgers sleutelwoorden zijn. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van zorg en coach je de zorgcollega’s.

 

Wij zoeken jou!

Jij bent een ervaren verpleegkundige met hart voor de zorg en  je begint de dag met een lach. Je hebt een passie voor het zorg verlenen aan cliënten thuis. Je bent proactief, zorgvuldig en flexibel. Je kunt efficiënt en gestructureerd werken.

Daarnaast breng je mee:

 • Een diploma Verpleegkundige MBO of HBO;
 • Je bent BIG geregistreerd en je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen;
 • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;
 • Zelfstandigheid, je functioneert goed in een teamverband op afstand;
 • Ervaring met het gebruik van het ECD;
 • Rijvaardigheid en/of rijbewijs voor fiets/scooter en/of auto in de extramurale diensten.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • De functie is ingedeeld in FWG 45-50 afhankelijk van je diploma (min. € 2.338 en max. € 3.582);
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op Gerda Dik op 06 257 751 09.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top