Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

ZZP HBO-V (Wijk)Verpleegkundige

Voor een opdracht van in eerste instantie 3 maanden 

 

Hoe ziet de functie eruit?

Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van verpleegkundige en als coördinerend verpleegkundige, coördineer je vakinhoudelijk de zorg binnen jouw eigen wijk(en) Je bewaakt de kwaliteit van de zorgverlening en signaleert knelpunten. Je bent verantwoordelijk voor het indiceren en het opstellen van het Zorgplan. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je werkt op een opbouwende en plezierige manier samen. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor de groei van ons cliëntenbestand. Je bent de spil tussen huisartsen en eerstelijnszorg. Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod.

 

Wij zoeken jou!

Jij hebt als (Wijk)Verpleegkundige ruime ervaring in de thuiszorg. Je hebt ervaring met indicatiestelling en het beheer daarvan, je bent een kei in het maken van zorgplannen.

Daarnaast breng je mee:

  • Een HBO-V diploma niveau 5 of 6;
  • Aantoonbare ervaring in de (ouderen)zorgsector;
  • BIG-geregistreerd;
  • Vakkennis;
  • Kunnen verplaatsen in de belevingswereld van cliënten;
  • Geldige documenten zoals; kvk, VOG (jonger dan 6 mnd), verzekeringpolis (incl. betalingsbewijs). 

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een overeenkomst voor een periode van minimaal 3 maanden;
  • Leuke werkplek in een team met een informele cultuur;
  • Tarief van minimaal € 40 tot maximaal 45 per uur all in (reiskosten, btw, ort en reiskosten).

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Gerda Dik via 06-257 751 09.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top