Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling Begeleiding op zoek naar een:

 

Begeleider Thuis (24-32 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Een leuke functie in een team van Begeleiders waarbij je er alles aan doet om de zelfredzaamheid en eigen waarde van de cliënt te stimuleren, terwijl je goed samenwerkt met de cliënt en zijn sociale omgeving. Je ondersteunt en begeleidt cliënten in hun eigen thuissituatie. Je vraagt beschikkingen WMO aan, doet intakegesprekken en 3-gesprekken met WMO-casemanagers. Je inventariseert de woon- en leefsituatie en verheldert de vraag vanuit de cliënt. Verder rapporteer en evalueer je in het digitale zorgdossier over zijn/haar leefomgeving.

 

Wij zoeken jou!

Werken als Begeleider Thuis is lang niet altijd even makkelijk. Het stelt behoorlijke eisen aan je kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Je communiceert helder en met veel inlevingsvermogen en beschikt over vaardigheden om complexe zaken op eenvoudige wijze duidelijk te kunnen maken aan de cliënten. Daarbij weet je hen te stimuleren om dingen zelf op te pakken en in je aanpak en werkwijze toon je lef, creativiteit en ben je standvastig. Jouw benadering is positief, ondersteunend en daardoor laagdrempelig. Je kunt goed samenwerken met verschillende partners en daarin jezelf goed profileren. Dat maakt jou bijzonder!

Daarnaast breng je mee:

 • Minimaal een relevant afgeronde MBO-4 opleiding (bijv. SPW, SPH, MW of ViG-MMZ);

 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede mate van zelfstandigheid;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen;
 • Kennis van de sociale kaart van Den Haag;
 • Ervaring in psychiatrie of kennis van psychische ziektebeelden is een pre.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Wij bieden jou een uitdagende functie in een klein team en een professionele organisatie die volop in beweging is;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een salaris ingeschaald in FWG 40 op basis van CAO VVT;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

  

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 15 november 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Desiree Bijker, teamleider begeleiding, op 06-461 422 45.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top