Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling financiële administratie op zoek naar een:

 

Medewerker Financiële Administratie

(24 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Als medewerker financiële administratie ben je (mede) verantwoordelijk voor het verwerken in inboeken van facturen. Je ondersteunt bij het klaarzetten van betalingen en het verwerken van bankmutaties. Je assisteert bij overige administratieve taken ten behoeve van de crediteuren- en debiteurenadministratie.

 

Wij zoeken jou!

Voor deze functie ben je een spin in het web. Je bent gewend om snel te kunnen schakelen en handelen in soms hectische situaties. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en klantvriendelijk. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, werken binnen een professioneel team vind je prettig.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde MBO opleiding gericht op de financiële administratie;
  • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Bij voorkeur ervaring met Exact en ProActive;
  • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 35 (minimaal € 1.838 en maximaal € 2.668) op basis van CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT. 

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 22 november 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Jan Hoogendoorn op 070-7507000.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top