Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar een:

 

Teamleider ICT Services

32-36 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

In deze veelzijdige functie ben je een bruggenbouwer en spin in het web die er voor zorgt dat de informatisering en automatisering mee groeit met de interne en externe ontwikkelingen. Je hebt een overall view op onze processen en systemen. Je geeft leiding aan de "nieuwe" afdeling ICT Services, een jonge ambitieuze afdeling waarin thema’s als informatievoorziening, digitalisering, informatiebeveiliging, slimme oplossingen en adoptie hoog op de agenda staan. Doelstelling van je afdeling is om bij te dragen aan een toekomstbestendige organisatie waarbij we hoogwaardige zorg en dienstverlening leveren voor onze cliënten.  

Je bent in staat om de informatievoorziening verder op te zetten, uit te werken en te verankeren in de organisatie. Je draagt zorg voor borging binnen de organisatie van de ICT dienstverlening voor het functioneel- en applicatiebeheer. Dit vereist een diepgaande kennis van de bedrijfsprocessen, zorg- en declaratieprocessen binnen de sector. Daarbij is een frisse kijk op structuren, inrichting en mogelijkheden van de informatiesystemen als ONS, Medimo, Exact, SDB en SQL Server. Tevens zullen er in 2020 een aantal mooie projecten zijn als de verdere implementatie van Office 365, vernieuwing van de werkplekken en de uitvoering van de informatiebeveiligingsbeleid agenda. Voldoende uitdaging dus!

 

Wij zoeken jou!

Je bent een proactieve en deskundige teamleider die prima kan werken in een hectische en dynamische omgeving.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting zoals Informatica, bestuurlijke informatiekunde, bedrijfskunde;

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • Goede kennis van en ervaring met ICT-infrastructuren, informatiearchitectuur en informatiemodellen;

 • Goede analytische vaardigheden op het gebied van bedrijfsprocessen en informatievoorziening;

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

 • Kennis van Microsoft omgevingen en netwerk architecturen;

 • Kennis van verpleeghuis domotica is een pré;

 • Kennis van Informatiebeveiliging.

  

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een mooie uitdagende functie;
 • Een salaris ingeschaald in FWG 60 (min. € 3088 en max. € 4.583) op basis van 36 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Zie je jezelf al werken bij Stichting Eykenburg? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Martin Blauw, Bestuurssecretaris op 06-22209648.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top