Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar een enthousiaste en innovatieve:

 

Kwaliteitsverpleegkundige (meewerkend) voor de Praktijk-leerafdeling

24-32 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze verpleegafdeling met een PG-doelgroep lopen studenten stage gedurende hun zorgopleiding niveau 3 en 4. Dit doen zij in roulerend dienstverband waarbij ze volledig meedoen in het zorgproces zodat ze een zo optimaal mogelijke leerervaring opdoen.

Als Kwaliteitsverpleegkundige werk je nauw samen met de teamleider en ben je verantwoordelijk voor een goed leerklimaat. Jij bent de expert op jouw vakgebied en met jouw coachende houding en vastberadenheid weet je het team met jouw enthousiasme mee te nemen in het leveren van kwalitatief goede zorg. Je bent onderdeel van het team, je werkt functioneel mee waarbij je een voorbeeldrol hebt. Samen met het team ga je voor kwaliteit van de zorg op deze afdeling.

Je zet je in om de vakkundigheid van de stagiaires te bevorderen en de werkbegeleiders te coachen. Je coördineert en organiseert de praktijk- en werkbegeleiding op deze afdeling en werkt nauw samen met de teamleider die hiërarchisch verantwoordelijk is. Je stemt af en onderhoudt contact met de interne afdeling leren & ontwikkelen en de onderwijsinstelling waar wij mee samenwerken.

 

Wij zoeken jou!

Naast dat jij voldoening haalt uit het met 'de voetjes in de klei te staan' ben jij ook van nature een verbinder, een aanjager en een ambassadeur. Je bent geduldig, hebt inlevingsvermogen en jij vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Daarnaast ben jij een echte teamplayer, heb jij veel plezier in jouw werk en straal jij dit ook uit met jouw enthousiasme. In alles wat je doet houd je onze missie voor ogen en de organisatie op koers.

Daarnaast breng je mee:

 • Een diploma Verpleegkundige minimaal niveau 4;
 • Bij voorkeur een afgeronde docentenopleiding/diploma Praktijkopleider of de bereidheid deze te behalen;
 • BIG geregistreerd;
 • Een proactieve, zorgvuldige en flexibele werkhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Werkdagen/-tijden in overleg;
 • Een salaris ingeschaald conform de CAO VVT afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitness abonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brigitte Kooijman, Sectormanager Intramurale Diensten, via telefoonnummer: 070-7507000.

 

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top