Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de praktijk-leerafdeling locatie Huize Eykenburg op zoek naar een ambitieuze en verbindende:

 

(meewerkend) Teamleider voor de praktijk-leerafdeling

(32 – 36 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze verpleegafdeling met een PG-doelgroep lopen studenten gedurende hun zorgopleiding niveau 3 tot en met 4 stage in roulerend dienstverband waarbij ze volledig meedoen in het zorgproces zodat ze een zo optimaal mogelijke leerervaring opdoen. De Praktijk-leerafdeling is opgezet in samenwerking met het ROC Mondriaan. Er is een team werkbegeleiders die de leerlingen begeleidt en coacht. Als teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor de geleverde zorg en het functioneren van je team en de prestaties van de leerlingen. Hiertoe werk je nauw samen met de praktijkopleiders en het ROC Mondriaan. Je bent onderdeel van het team van teamleiders. Je werkt nauw samen met de ondersteunende diensten zoals het medische en paramedische team. Je bent de spin in het zorgweb en ontvangt direct leiding van de manager zorg en begeleiding. Je coördineert de dagelijkse zorg, fungeert als eerste aanspreekpunt bij klachten en je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg in je team. Je werkt mee in de uitvoering, hierbij draai je dan reguliere verpleegkundige diensten. Tevens houd je toezicht op de werkzaamheden van het team, je controleert en coacht de werkbegeleiders en de leerlingen. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de productieafspraken en het naleven van de afspraken in het jaarplan. Je zit het werkoverleg van je team voor en houdt de jaar- en evaluatiegesprekken met de medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de personele bezetting en werkt hiertoe nauw samen met de roosteraar intramuraal.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren teamleider met passie voor het zorg verlenen aan cliënten met psychogeriatrische klachten. Je toont je betrokken bij je cliënten, ja stagiaires, je collega’s en je werkzaamheden. Je staat voor je team, de organisatie en voor wat je doet, je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen, overstijgend te denken,  en verbanden te leggen. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel, resultaatgericht en werkt graag in een dynamische omgeving.  Je participeert en denkt mee en in alles wat je doet houd je onze missie voor ogen en de organisatie op koers.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 of 5 en big-geregistreerd;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie in de zorg;
  • Uitstekende sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen en hebben oog voor onze cliënten en medewerkers. Wij bieden onze medewerkers de ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. In jouw rol van teamleider geven wij je de ruimte om vrij te bewegen.

Daarnaast bieden wij jou;

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.533 en max. € 4.021) op basis van 36 uur per week;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT ;
  • Werkdagen en –tijden worden wederzijds afgestemd.

  

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brigitte Kooijman, Sectormanager Intramurale Diensten, telefoonnummer: 06-505 39 710.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top