Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar:

 

Onbetaalde professionals (vrijwilligers)

Onbetaalde professionals zijn onmisbaar voor Stichting Eykenburg. Dankzij hun aanwezigheid, inzet en oprechte aandacht ontvangen onze cliënten extra service. Onze onbetaalde professionals worden gewaardeerd door onze cliënten, mantelzorgers en medewerkers! Wij zijn op zoek naar onbetaalde professionals voor diverse afdelingen.

 

Wat ga je doen?

Onze onbetaalde professionals zijn zeer divers; van jong tot oud van scholieren tot mensen met een baan en gepensioneerden. Wat hen verbindt, is hun enthousiasme voor een leuke en zinvolle tijdsbesteding met een maatschappelijke impact. En net als onze overige medewerkers worden onbetaalde professionals als volwaardig onderdeel van het team gezien; ze denken mee en dragen ideeën aan voor verdere verbetering. Als onbetaalde professional kun je ondersteuning geven voor diverse aandachtsgebieden, zoals:.

 • Huiskamerbegeleiding; helpen bij activiteiten in de huiskamer, helpen bij eten en drinken enz.
 • Activeerprogramma: krant/boek bespreken, praten over vroeger, spelletje, muziek luisteren, wandelen enz.
 • Beweegprogramma: lichaamsbeweging, zoals fietsen met de duofiets, begeleiden bij spelletjes (bingo, kegelen, muziekmiddag enz.)
 • Hospice: ondersteunen en begeleiden van cliënten in terminale fase. Je biedt stervensbegeleiding door middel van (zingeving) gesprekken en biedt mentale ondersteuning aan de cliënt en familie c.q. mantelzorgers.

 

Wij zoeken jou!

 • Je hebt affiniteit met ouderen;
 • Je bent gastvrij en servicegericht;
 • Je hebt oprechte aandacht en neemt graag de tijd voor je medemens;
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal voldoende in relatie tot je werkzaamheden;
 • Je bent mentaal en fysiek fit en je hebt een energieke uitstraling;
 • Je denkt mee over verbeteringen met betrekking tot gastvrijheid en activiteiten voor onze cliënten.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

De beloning zit hem vooral in de voldoening die het jou als vrijwilliger geeft. De mensen die je helpt zijn blij met jouw inzet en dat is een groot deel van de beloning. Daarnaast bieden wij jou:

 • Mogelijkheden voor ontplooiing, scholing en meedenken;
 • Een plek voor het uitbreiden van netwerkcontacten;
 • Collectieve WA-verzekering;
 • Vrijwilligersvergoeding van € 6,50 per dag(deel);
 • Reiskostenvergoeding;

 

Wil je ook vrijwilliger (onbetaalde professional) bij ons worden?

Stuur dan een mail met een korte motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Branca van Swinderen, recruiter via 06-11316398.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top