Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling thuiszorg (extramurale huishouding) op zoek naar: 

 

Vakantiekrachten Hulp in de Huishouding  

(werkdagen in overleg) 

 

Vakantiewerk met veel vrijheid en afwisseling, waarbij je een maatschappelijke bijdrage levert! 

Ben jij deze zomer op zoek naar een goed betaalde vakantiebaan waarbij je nog genoeg vrije tijd hebt om van het zonnetje te genieten? Solliciteer dan nu voor de functie Vakantiekracht Hulp in de Huishouding. 

 

Hoe ziet de functie eruit? 

Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt. Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft. Je geeft jouw bevindingen door aan je leidinggevende en legt ze vast in het logboek. 

 

Wij zoeken jou! 

 • Je bent beschikbaar gedurende de periode van 15 juni t/m 18 september 2020  en minstens drie weken beschikbaar; 
 • Je bent minimaal 18 jaar; 
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag; 
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk, geduldig, je hebt inlevingsvermogen en je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift; 
 • Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en je zorgt graag voor anderen; 
 • Je hebt kennis van en ervaring met huishoudelijke taken, kennis op het gebied van schoonmaakmiddelen en hygiënemaatregelen; 
 • Je beschikt over eigen vervoer. 

 

Locatie:  

Wij werken wijkgericht met vaste teams.  

 

Wat kan jij van ons verwachten? 

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 0-uren (oproepcontract); 
 • Salaris ruim boven het minimum(jeugd)loon;  
 • Flexibele werktijden op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 16.00 uur. 

 

Wacht niet met solliciteren! 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Branca van Swinderen, Recruiter op 06-11316398. 

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top