Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar enthousiaste:

 

Leerling verpleegkundigen BBL niveau 4

 

Heb jij een Verzorgende IG opleiding gevolgd en wil je Verpleegkundige worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

                                                                                                                        

Hoe ziet jouw nieuwe uitdaging eruit?

Je hebt al een diploma op zak als VIG  niveau 3. Omdat je een professionele zorgachtergrond hebt ben je in staat zelfstandig te functioneren naast je collega’s. De verpleegkundigen binnen het team begeleiden jou tijdens het werk. Op deze wijze kun  je de taken leren uitvoeren in de praktijk die horen bij het vak van Verpleegkundige. De praktijkopleiders nemen jouw praktijkexamens af en houden samen met jou en de werkbegeleiders je leerproces in de gaten. Hier worden ook de docenten van school bij betrokken. In het skillslab word je in staat gesteld om verpleegtechnische handelingen te oefenen.

Je bent een volwaardig teamlid. Dat betekent bijvoorbeeld dat je mede verantwoordelijkheid draagt voor het borgen van goede persoonsgerichte zorg voor onze cliënten. Dat je verpleegkundige diagnoses kunt stellen en zorgplannen maakt en deze zelf uitvoert. Dat je MDO’s kunt voorbereiden en kunt voeren. Dat je de familie en naasten kunt betrekken bij de zorg voor onze cliënten.

Maar bovenal ben je een collega in opleiding. Daarom  verwachten we van jou een goede leerhouding. Van ons kun je verwachten dat we jou de ruimte bieden om te leren, te groeien en te ontwikkelen.

 

Wij zoeken jou!

Je hebt een VIG diploma. Je bent een warm en nieuwsgierig mens met veel oog voor anderen. Werken met mensen met dementie heeft je interesse. Je kunt je goed verplaatsen in hun belevingswereld. Ook familie houd je graag betrokken en op de hoogte. Je kunt daardoor op een vertrouwelijke en professionele manier een relatie opbouwen met onze cliënten en hun naasten. Met veel aandacht en geduld ben je in staat om je te verplaatsen in hun belevingswereld en vind je het fijn om iedere dag weer voor ze klaar te staan. Je wordt er blij van om onze cliënten een betekenisvolle en waardevolle dag te geven.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een uitdagende opleidingsplaats;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met zicht op een vast contract na diplomering;
  • Een salaris conform CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wie zijn wij?

Stichting Eykenburg is een professionele organisatie voor ouderenzorg in Den Haag. Wij hebben twee locaties voor mensen die niet langer thuis kunnen wonen, maar wij bieden ook diensten, zoals huishoudelijke verzorging, ondersteuning en zorg aan huis. Wij zijn een kleinschalige organisatie met een groot aanbod aan zorg. Door onze flexibiliteit en lef kunnen wij inspelen op veranderingen, maar durven wij het ook aan om gerichte initiatieven te ontwikkelen, met en voor onze cliënten.
Wij zetten het leven en welzijn van onze cliënten centraal. Dat kunnen we niet zonder goede, betrokken en gemotiveerde medewerkers, die met plezier naar het werk gaan. Onze missie heeft daarom niet alleen betrekking op onze cliënten, maar ook op onze collega’s. Onze missie is persoonsgericht: ‘Onze cliënten en onze medewerkers beleven elke dag als waardevol en betekenisvol’. We handelen vanuit onze kernwaarden:

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 23 mei 2020  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anneke Moolenaar, Adviseur Leren en Ontwikkelen, mob: 06 21 14 15 53

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top