Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling begeleiding op zoek naar een:

 

Casemanager Dementie

 

(24 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg )

 

Hoe ziet de functie eruit?

De casemanager is de regisseur van het zorgproces rond de thuiswonende dementerende cliënt en de mantelzorg. Hij/zij realiseert samenhangende zorg en ondersteuning voor de cliënt met (beginnende) dementie. Daarnaast begeleidt en ondersteunt de casemanager de mantelzorg en bewaakt de behoeften en wensen van de cliënt en mantelzorger. Bovendien zorgt de casemanager voor een goed verloop van het zorgverleningsproces en voor een zorgvuldige afstemming tussen zorgverleners onderling en tussen de zorgverleners en de cliënt/mantelzorger.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een zorgvuldige en proactieve verpleegkundige, je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent  in staat weerstanden en tegenstellingen te overbruggen.

Daarnaast breng je mee:

  • Een diploma verpleegkundige MBO/HBO bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot casemanager dan wel de bereidheid om deze opleiding te gaan volgen;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving alsmede de sociale kaart van Den Haag;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een leuke werkplek in een klein team met een informele cultuur;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 50 (minimaal € 2.554 en maximaal € 3.707 op basis van 36 uur per week) conform CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT .

 

Waar kom je te werken?

Beide locaties van Stichting Eykenburg liggen in stadsdeel Segbroek en vormen de uitvalsbasis voor de extramurale zorg- en dienstverlening. De extramurale zorg in omliggende stadsdelen (Escamp, Loosduinen en Centrum) wordt vanuit de dichtstbijzijnde locatie aangestuurd. Daarnaast bieden wij de WMO-gefinancierde hulp bij het huishouden en begeleiding thuis in heel Den Haag.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 31 mei 2020  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Desiree Bijker of Lousia Pattipeilohy op 070-750 7000.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top