Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar:

 

Hulp in de huishouding

Maximaal 24 uur per week, verdeeld over minimaal 4 dagen

 

Wat ga je doen?

Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt. Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft. Je geeft jouw bevindingen door aan je leidinggevende en legt ze vast in het logboek.

 

Wij zoeken jou!

 • Je bent enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk, geduldig, je hebt inlevingsvermogen en je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en je zorgt graag voor anderen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met huishoudelijke taken, kennis op het gebied van schoonmaakmiddelen en hygiënemaatregelen;
 • Autorijden en/of het kunnen fietsen/scooter rijden kan nodig zijn, omdat we in 'de wijk' werken.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een mooie uitdagende functie in een kleinschalige organisatie;
 • Een arbeidsovereenkomst voor ten minste 12 maanden met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • De functie is ingedeeld in FWG 81 (Salarisschaal hulp bij het huishouden, minimaal € 1.684 per 1 juni € 1.743 en maximaal € 2.105 per 1 juni € 2.179 op basis van 36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Waar kom je te werken?

Beide locaties van Stichting Eykenburg liggen in stadsdeel Segbroek en vormen de uitvalsbasis voor de extramurale zorg- en dienstverlening. De extramurale zorg in omliggende stadsdelen (Escamp, Loosduinen en Centrum) wordt vanuit de dichtstbijzijnde locatie aangestuurd. Daarnaast bieden wij de WMO-gefinancierde hulp bij het huishouden en begeleiding thuis in heel Den Haag. Wij werken wijkgericht met vaste teams. Je zult in een vaste wijk geplaatst worden.

 

Wacht niet met solliciteren!

Zie je jezelf al werken als hulp in de huishouding bij Stichting Eykenburg? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met een van onze Teamhoofden EMH, telefoonnummer 070-7507346.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top