Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

HBO verpleegkundige in de wijk

28-32 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

Ben jij die Wijkverpleegkundige die het wijkgericht werken bij Stichting Eykenburg wil uitbouwen en ontwikkelen?

Als Wijkverpleegkundige krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Op verpleegtechnisch vak houd je je bezig met cliënten met o.a. een gecompliceerde zorgvraag en coacht je collega verpleegkundige en of leerlingen op complexe zorgvragen. Je verricht verder ook indiceringen en hebt een signalerende en coördinerende rol. Als Wijkverpleegkundige ben je daarnaast het aanspreekpunt voor netwerkpartners in de wijk zoals huisartsen, ziekenhuizen, GGZ, vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties. In deze functie ben JIJ met je team het gezicht in de wijk! Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je werkt op een opbouwende en plezierige manier samen. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor de groei van ons cliëntenbestand. Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod tevens heb je oog voor preventie en ontwikkel je samen met de teamleider zorg zo nodig gezondheidsvoorlichtingen.

 

Wij zoeken jou!

Jij hebt al enige ervaring als wijkverpleegkundige en wil dit graag uitbreiden. Je hebt ervaring met indicatiestelling en het beheer daarvan, je bent een kei in het maken van zorgplannen. Je beschikt over een proactieve werk- en denkwijze en een scherp observatievermogen. Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling. Je bent zelfstandig, integer, geduldig en representatief. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en coachende vaardigheden.

Daarnaast breng je mee:

  • Een HBO-V diploma niveau 5 of 6 aangevuld met kennis en inzicht in de sociale kaart;
  • Aantoonbare ervaring in de (ouderen)zorgsector;
  • BIG-geregistreerd;
  • Vakkennis;
  • Kunnen verplaatsen in de belevingswereld van cliënten;

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 50 (minimaal € 2.554 en maximaal € 3.707) conform de CAO VVT;
  • eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitness abonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Eric Sluiter, teamleider EMZ via 06 316 265 55 of met Branca van Swinderen, Recruiter via 06 113  63 98.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top