Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de Extramurale Zorg op zoek naar een:

 

Verpleegkundige in de wijk

minimaal 24 en maximaal 32 uur per week

 

Vind jij het fijn om de ruimte en vrijheid te hebben om zelf de optimale zorg voor jouw cliënten te organiseren? Je kent ze persoonlijk, je bent dichtbij en betrokken. Spreekt dat je aan? Dan is de Thuiszorg wellicht iets voor jou!

 

Hoe ziet de functie eruit?

Mensen blijven zo lang mogelijk in hun eigen huis wonen. De complexiteit van de zorg neemt toe. Cliënten hebben meer zorg nodig en de problematiek wordt meer divers. Werken in de wijk is daarom geen dag hetzelfde. Als verpleegkundige in de wijk bied je persoonlijke verpleging, verzorging en begeleiding aan cliënten in de wijk. Het uitgangspunt is om die zorg te geven, die nodig is en daarbij het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de cliënten actief te bevorderen. Je ondersteunt de cliënt in het psychosociaal welbevinden. Je structureert en zorgt voor de dagelijkse planning van werkzaamheden. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je vindt het leuk om te werken met deze doelgroep en bent vindingrijk in het zoeken van oplossingen. Je stelt zorgplannen op en houdt deze bij, je signaleert en rapporteert in het zorgleefplan en schakelt de hulp in van je collega's of de huisarts als de situatie daar om vraagt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rondom een aantal cliënten. Belangrijk is het verbinden van wonen, welzijn en zorg waarbij signalering, preventie en zelfmanagement van de cliënt en eventuele mantelzorgers sleutelwoorden zijn. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van zorg en coach je de zorgcollega’s.

 

Wij zoeken jou!

Je hebt een passie voor het zorg verlenen aan cliënten thuis. Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen. Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.

Daarnaast breng je mee:

 • Een diploma Verpleegkundige MBO;
 • Je bent BIG geregistreerd en je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen;
 • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;
 • Ervaring met het gebruik van het ECD;
 • Rijvaardigheid en/of rijbewijs voor fiets/scooter en/of auto in de extramurale diensten.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende baan in een kleinschalige, inspirerende en innovatieve organisatie, die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te verlenen;

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.419 en max. € 3.264);
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op Eric Sluiter op 06 316 265 55.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top