Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling ‘zelfstandig wonen met zorg’ locatie Huize Eykenburg op zoek naar een:

 

Verzorgende IG

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze afdeling hebben de cliënten de beschikking over een eigen appartement. De appartementen zijn voorzien van een huis-/slaapkamer, een badkamer met een douche en wastafel en eventueel een kitchenette. Elk appartement is voorzien van een alarmeringssysteem, waar in geval van nood, gebruik van gemaakt kan worden. Er wonen 41 cliënten verdeeld over 3 etages. Het is een leuke gevarieerde groep cliënten waaronder niet alleen maar ouderen. Er wordt gewerkt zoals bij de thuiszorg, alleen hoef je niet op de fiets want alles is binnen de veilige muren van Huize Eykenburg. Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. We verwachten hierbij een stukje zelfstandigheid en creatief denken. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Het is afwisselend werk van lichte tot wat zwaardere zorg. Cliëntgericht en een zinvolle dagbesteding staat hoog bij ons in het vaandel. Iedereen in het team draagt bij aan het leefplezier van onze cliënten. Je stimuleert de cliënten om zoveel mogelijk deel te nemen aan de centrale activiteiten. Uiteraard verricht je ook ADL zorg.

 

Wij zoeken jou!

Vind je het leuk om dat stapje extra te zetten, sta je voor veilige zorg, ben jij die gedreven Verzorgende IG met passie voor het werk en vind je oprechte aandacht voor de cliënt ook zo belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
 • Technische vaardigheden op niveau 3 zijn up to date;
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen;
 • Je kunt efficiënt en gestructureerd werken, waarbij je gebruik maakt van het ECD;
 • Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag met een lach.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie die volop in beweging is. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Uren en werktijden in overleg met jou;
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.902 en max. € 2.762);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT .

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Franchette Kaatee op

06 316 265 79.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top