Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling Klavertje Vier op zoek naar een:

 

Verzorgende IG wooneenheid voor echtparen


(24 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Vroeg of laat krijgen veel echtparen te maken met een situatie waarbij de partner of beide zorgbehoevend worden. Helaas komt het ook weleens voor dat er door verschillende zorgbehoeftes geen mogelijkheid meer is om bij elkaar onder een dak te blijven wonen. Wooneenheid Klavertje Vier kan hierin uitkomst bieden. De wooneenheid beschikt over tweekamerappartementen waar zelfredzaamheid, het behoud van eigen regie en de vraag ‘wat wil de cliënt’? centraal staan. Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je werkt op een opbouwende en plezierige manier samen op de afdeling. Uiteraard verricht je ook ADL zorg, ondersteun je de cliënt in het psychosociaal welbevinden en verricht je in voorkomende gevallen verpleegtechnische handelingen.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren verzorgende, je toont je betrokken bij je cliënten, je collega’s en je werkzaamheden. Je werkt efficiënt en gestructureerd waarbij je gebruik maakt van het ECD. Je bent proactief, zorgvuldig en  flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. In alles wat je doet houd je onze missie voor ogen.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;

  • Een aantal jaren ervaring in deze functie en je verpleegtechnische vaardigheden op niveau 3 zijn up to date;

  • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • De functie is ingedeeld in FWG 35 op basis van CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 1 september 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Marieta van Dijk, Teamleider, telefoonnummer: 06 -316 337 73.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top