Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar een enthousiaste:

 

Verzorgende of Verpleegkundige

PG / ‘onbegrepen gedrag’

 

Hoe ziet de functie eruit?

Je bent onderdeel van het vaste team op de PG afdeling 3 in Huize Eykenburg. Daarnaast vervul je voor 8 uur ( vaste dag) per week de functie van deskundige onbegrepen gedrag. Als gespecialiseerd verzorgende/verpleegkundige ‘onbegrepen gedrag’ ondersteun, adviseer, coach en begeleid je collega’s en mantelzorgers van psychogeriatrische cliënten bij de dagelijkse persoonlijke belevingsgerichte zorg, op de locatie Huize Eykenburg. Je signaleert gedrags- en of persoonlijkheidsproblemen en coacht het team, je neemt initiatief richting de arts of psycholoog. Het onbegrepen gedrag kan een gevolg zijn van het psychogeriatrisch ziektebeeld alsook van onderliggende psychische en/of psychiatrische problematiek. Wij geloven dat onze cliënten altijd zichzelf moeten kunnen zijn en dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wel hulp bij gebruiken. Doormiddel van coaching, ondersteun je het zorgteam hierin en ben je de sparringpartner van de teamleider. Als deskundige onbegrepen gedrag sta jij voor ze klaar. Samen maken we van elke dag een mooie en zinvolle dag!

 

Wij zoeken jou!

Jij bent een ervaren verzorgende/verpleegkundige met hart voor de zorg en je begint de dag met een lach. Je hebt een passie voor het zorg verlenen aan cliënten met psychische problematiek. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je kunt efficiënt en gestructureerd werken.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4/5;
 • Een afgeronde opleiding geriatrische psychiatrie voor ‘onbegrepen gedrag’ of de bereidheid deze te volgen;
 • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;
 • Ervaring met het gebruik van het ECD.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Werkdagen en -tijden in overleg;
 • De functie is ingedeeld in FWG 35-45, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Branca van Swinderen, recruiter, telefoonnummer 06-11316398 of Brigitte Kooijman, Sectormanager Intramurale Diensten, telefoonnummer

06-50539710.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top