Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor afdeling 1A op zoek naar een:

 

Verzorgende IG

(32 - 36 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg )

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze afdeling wonen 12 cliënten met ieder een eigen éénkamerappartement. Hier staat zelfredzaamheid, het behoud van eigen regie en de persoonsgerichte zorg centraal. De cliënten hebben de mogelijkheid om zich vrij te bewegen op de afdeling, maar ook daarbuiten. Wij noemen het een open PG afdeling. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. 

 

Wij zoeken jou!

Jij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Heeft een cliënt een zetje in de juiste richting nodig? Jij helpt mensen met liefde zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van medicijnen via een injectie is dan ook geen probleem. Maar je weet ook wanneer de vuile vaat de machine in moet. Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben. Je werkt op een opbouwende en plezierige manier samen op de afdeling. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geduld en een goed ontwikkeld empathisch vermogen ga jij aan de slag. Jij weet zorgvuldig om te gaan met complexe zorgsituaties en bent in staat alles en iedereen drie stappen voor te zijn.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Technische vaardigheden op niveau 3 zijn up to date;
  • Ervaring met het ECD;
  • Bekend met zorgplannen en EVV taken;
  • Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag met een lach.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een jong en gezellig team;

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 35 op basis van CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 14 september 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jenniffer Mangal op 06-31626529.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top