Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de behandeldienst op zoek naar een:

 

Verpleegkundig Specialist

(24 - 32 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg )

 

Hoe ziet de functie eruit?

Als verpleegkundig specialist ben je de linking pin tussen de zorg en de behandeldienst. Je wordt vooral ingezet als medebehandelaar, expert en regisseur. Een groot deel van de artsentaken kunnen door jou worden uitgevoerd. Dit geldt zowel voor de cliëntgerichte taken als voor taken rond kwaliteitsbeleid, scholing en coaching. Je bent vaker aanwezig dan de Specialist Ouderengeneeskunde waardoor je meer zichtbaar bent op de verpleegafdeling.

Door je expertise in zowel het medische als ook het verpleegkundig domein kun je de complexe problematiek bij de bewoners goed inschatten. Je hebt meer tijd om de cliënt goed te leren kennen waardoor je beter weet wat de wensen, behoeften, gewoontes en mogelijkheden van de cliënt zijn. Naast de vaste afspraken zoals visites, MDO en diverse commissies, doe je de opname van een nieuwe cliënt (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je bent oproepbaar voor acute gevallen en verricht hierbij diverse medische handelingen. Je speelt tevens een belangrijke rol bij het innoveren en het verbeteren van de deskundigheid van je zorgcollega’s, o.a. door het verzorgen van coaching en scholing op de afdeling.

 

Wij zoeken jou!

Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en je werkt graag in een dynamische omgeving.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;
  • Minimaal 2 jaar ervaring;
  • Een aantal jaren ervaring in de (ouderen)zorg;
  • Volledig up-to-date en bekwaam in alle verpleegtechnische en voorkomende medische handelingen;
  • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 60 (minimaal € 3.088 en maximaal € 4.583) op basis van CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Brigitte Kooijman, Sectormanager Intramurale  Zorg, 06-50539710 of Leny van der Vliet, Adviseur Beleid en Kwaliteit, 06-46142256.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top