Strijkende_dame_op_de_achtergrond.jpg
Samen maken we het verschil

Stichting Eykenburg is voor de afdeling begeleiding op zoek naar een:

 

Casemanager Dementie


(24 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg )

 

Hoe ziet de functie eruit?

Ben jij een enthousiaste en proactieve zorgprofessional met een hart voor kwetsbare ouderen? Wil jij aan de slag met de complexere zorgvragen vanaf het vermoeden van dementie? Word je enthousiast van het geven van voorlichting, informatie en advies aan mensen met de diagnose dementie en hun naasten én het bevorderen van de deskundigheid van onze collega’s? Dan kun jij in no-time een schat aan ervaring opdoen bij een toonaangevende organisatie! 

Als casemanager dementie heb je een belangrijke verbindende functie. Je biedt intensieve begeleiding en ondersteuning aan individuele cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Je zorgt voor de continuïteit van zorg vanaf vroeg-signalering tot aan opname of overlijden en maakt het mogelijk dat de cliënt zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Je laat je zien als verbindende schakel tussen cliënt in het informele en formele netwerk. Hiervoor werk je nauw samen met andere disciplines in het belang van de cliënt. Je pakt je rol bij het vormgeven van de functie en het uitbouwen van de samenwerking in de keten.

Onze missie is persoonsgericht: ‘Onze cliënten en onze medewerkers beleven elke dag als waardevol en betekenisvol’. Zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner! Help jij mee deze missie uit te dragen?

 

Wij zoeken jou!

Je bent een zorgvuldige en proactieve zorgprofessional, je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent  in staat weerstanden en tegenstellingen te overbruggen. Je bent een aanjager, denkt altijd in oplossingen en out of the box denken zie je als een uitdaging.

Daarnaast breng je mee:

  • Een HBO diploma gericht op de zorgsector (bijvoorbeeld HBO-V) bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot casemanager dan wel de bereidheid om deze opleiding te gaan volgen;
  • Kennis van psychogeriatrie en van zorg in brede zin;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving alsmede de sociale kaart van Den Haag;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen;

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een leuke werkplek in een leuk klein team met een informele cultuur;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 50 (minimaal € 2.554 en maximaal € 3.707 op basis van 36 uur per week) conform CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT .

 

Waar kom je te werken?

Beide locaties van Stichting Eykenburg liggen in stadsdeel Segbroek en vormen de uitvalsbasis voor de extramurale zorg- en dienstverlening. De extramurale zorg in omliggende stadsdelen (Escamp, Loosduinen en Centrum) wordt vanuit de dichtstbijzijnde locatie aangestuurd. Daarnaast bieden wij de WMO-gefinancierde hulp bij het huishouden en begeleiding thuis in heel Den Haag.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Desiree Bijker of Lousia Pattipeilohy op 070-750 7000.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting EykenburgWilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.

Dan mist u nooit meer een video. 

Abonneren

Back to top