Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor een nieuw op te zetten partnerafdeling op zoek naar:

 

Zorgprofessionals (niveau 2 t/m 4)

(uren- en werktijden in overleg)

 

Vroeg of laat krijgen veel mensen die samenwonen of samen een woning delen te maken met een situatie waarbij een van de twee  of beiden zorgbehoevend worden. Helaas komt het dan voor dat er door verschillende zorgbehoeftes geen mogelijkheid meer is om bij elkaar onder een dak te blijven wonen. Een schrijnende situatie voor alle betrokkenen. Met de bouw van een partnerafdeling opent Stichting Eykenburg begin volgend jaar haar deuren voor iedereen die wil samenwonen of een appartement wil delen. Ben je onderling met elkaar verbonden door een liefdes,- familie- of bijvoorbeeld vriendschapsrelatie en heeft slechts één van de twee een indicatie voor verpleeghuiszorg, dan biedt Stichting Eykenburg de mogelijkheid om toch samen oud te worden. Deze woonvorm is uniek in de regio en de vraag ernaar is dan ook hoog.

 

Dit vooruitstrevende woonconcept kunnen we niet beginnen zonder enthousiaste nieuwe collega’s!

Vind jij het net als wij belangrijk dat partners waarvan slechts één van de twee een indicatie heeft voor verpleeghuiszorg toch samen kunnen blijven wonen? Dan ben jij de zorgprofessional die we zoeken!

 

Hoe ziet de functie eruit?

De wooneenheid beschikt over tweekamerappartementen waar zelfredzaamheid, het behoud van eigen regie en de vraag ‘wat wil de cliënt’? centraal staan. Je focus ligt op het bieden van een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up-to-date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je werkt op een opbouwende en plezierige manier samen op de afdeling. Uiteraard verricht je ook ADL-zorg, ondersteun je de cliënt in het psychosociaal welbevinden en verricht je in voorkomende gevallen verpleegtechnische handelingen.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren zorgprofessional, je toont je betrokken bij je cliënten, je collega’s en je werkzaamheden. Je werkt efficiënt en gestructureerd waarbij je gebruik maakt van het ECD. Je bent proactief, zorgvuldig en flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. In alles wat je doet houd je onze missie voor ogen.

Daarnaast breng je mee:

 • Een MBO-diploma Helpende Zorg & Welzijn, Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4;

 • Ervaring met het gebruik van het ECD;

 • Een aantal jaren ervaring in deze functie en je verpleegtechnische vaardigheden zijn up-to-date;

 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;
 • Een leuke werkplek in een team met een informele cultuur;
 • Rooster in overleg;
 • Salarisinschaling is afhankelijk van functie- en opleidingsniveau conform CAO VVT, FWG 25 - 40;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 15 november 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marieta van Dijk, teamleider, telefoonnummer: 06 - 316 337 73.

 

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top