Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar een ambitieuze:

(Meewerkend) Teamleider Welzijn


32-36 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

Als Teamleider Welzijn geef je op beide locaties leiding aan de praktijkdeskundigen welzijn en de onbetaald professionals (vrijwilligers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van bezigheids- en ontwikkelingsactiviteiten. Samen met je team houd je je bezig met coachen en/of ondersteunen van de zorgmedewerkers bij het realiseren van een zinvolle dagbesteding van onze cliënten. Wij bieden 7 dagen per week dagbesteding aan waardoor wij jouw flexibiliteit vragen om beschikbaar te zijn voor alle diensten. Je coacht je team op het ontwikkelen, organiseren en coördineren van eenmalige en periodieke activiteiten.

 

Wij zoeken jou!

Voor deze functie ben je een echte pionier op het gebied van activiteitenbegeleiding. Planmatig werken staat bij jou centraal, je bent flexibel en hebt organisatietalent. Je houdt van nieuwe uitdagingen en bouwt samen met je team aan een goed activiteitenprogramma waarbij de cliënt centraal staat. Een collegiale en flexibele instelling kenmerkt jou, je houdt van zelfstandig werken maar ook van optimale samenwerking met collega’s, onbetaald professionals en familie/mantelzorgers van cliënten en stemt als vanzelfsprekend zaken met hen af. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, tact, klantgerichtheid en inlevingsvermogen voor het stimuleren en activeren van cliënten en voor de omgang met onbetaald professionals, medewerkers en derden. Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt jouw kennis op peil.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde MBO-opleiding AB/SPW niveau 4;

  • Minimaal 5 jaar ervaring als activiteitenbegeleider in de ouderenzorg;

  • Kennis van activiteiten die passen bij de doelgroep;

  • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende/teamleider.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Je krijgt een jaarcontract met de optie op een vast contract;
  • Een salaris ingeschaald in FWG 50 (minimaal € 2.554,98 en maximaal € 3.707,64) conform de CAO VVT;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 20 december 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brigitte Kooijman, Sectormanager Intramurale Diensten, telefoonnummer 06 505 397 10.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top