Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor het Planbureau op zoek naar een:

 

Roosteraar


(32 tot 36 uur per week, werkdagen en –tijden in overleg)

 

Hoe ziet de functie eruit?

De roosteraar heeft als taak het maken en bijstellen van dienstroosters per afdeling en per medewerker. Hierbij is het uitgangspunt de wensen en behoeften van de benodigde bezetting op basis van de zorgbehoefte van de cliënt en alle daaruit voort vloeiende taken inclusief MDO, werkoverleg, scholingen. Hierbij wordt rekening gehouden met de rechten en plichten gesteld in de Arbeidstijdenwet (principes van gezond roosteren) en de CAO, waarbij een evenwicht gevonden moet worden tussen werk en privé. Tevens verzorgt de roosteraar rapportages voor de leidinggevenden en/of overige functionarissen. Daarnaast vervult hij/zij een signaalfunctie met betrekking tot de verhouding reële bezetting ten opzichte van benodigde bezetting.

 

Wij zoeken jou!

Als roosteraar ben jij goed benaderbaar voor alle collega’s en kan je gemakkelijk verbinding maken. Je staat stevig in je schoenen en weet medewerkers mee te nemen bij onvoorzienbare situaties. In jouw handelen ben je oplossingsgericht en ga je uit van de mogelijkheden. Je houdt ervan om secuur te werken en bent oplettend.

Daarnaast breng je mee:

 • Tenminste 3 jaar ervaring met intramuraal roosteren, zonder deze ervaring heeft het geen zin op deze vacature te reageren;
 • Een diploma op minimaal MBO 3 niveau;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (zoals CAO en Arbeidstijdenwet);
 • Je bent goed in staat om je onafhankelijk op te stellen in de beoordeling van benodigde bezetting en individuele wensen;
 • Je bent flexibel en in staat nauwkeurig en logisch een rooster op te bouwen, en in staat naar creatieve oplossingen te zoeken bij het zoeken naar vervanging bij bijv. ziekte, voor deze functie moet je stevig in je schoenen staan;
 • Ervaring met plannen in Nedap is een pre;
 • Je bent in elk geval de maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar;
 • Een fictief rooster maken voor 1 afdeling als competentietest is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een mooie uitdagende functie;
 • Een plezierige werkplek in een gezellig en informeel team waar elke nieuwe collega een warm onthaal krijgt;
 • Salaris in overleg conform ervaring en opleiding;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3 % over het bruto salaris;
 • Uitruilregeling reiskostenvergoeding;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT;
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

  

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 1 december 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim Kuipers via telefoonnummer 06 3162 6588.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top