Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is voor de Somatische afdeling Pablo Picasso locatie Het Zamen op zoek naar:

 

Contactverantwoordelijke niveau 3 en 4 

(Verzorgende IG en Verpleegkundige)

12 tot 24 uur per week

 

Werken onder schooltijd of in de avond? Een goede combinatie met werk en privé? Vaak is dit een onhaalbare wens als je werkt in de zorg. Toch is dit is mogelijk, we bieden verschillende diensten aan! Wil je om 09.00 uur beginnen of liever in de avond werken vanaf 17.00 uur? Geen probleem.  

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze somatische afdeling wonen 18 cliënten met een diversiteit aan culturen. Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je vindt het leuk om te werken met deze doelgroep en bent vindingrijk in het zoeken van oplossingen. Cliëntgericht en een zinvolle dagbesteding staat hoog bij ons in het vaandel Iedereen in het team draagt bij aan het leefplezier van onze cliënten. We dagen elkaar binnen dit team uit om te komen tot creatieve manieren om hier invulling aan te geven. Uiteraard verricht je ook ADL zorg.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren verzorgende IG of verpleegkundige met passie voor het zorg verlenen aan somatische cliënten. Je toont je betrokken bij je collega’s en cliënten en je werkzaamheden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen. Je kunt efficiënt en gestructureerd werken, waarbij je gebruik maakt van het ECD.

Daarnaast breng je mee:

 • Je bent beschikbaar in de ochtenden en/of avonden;
 • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd;
 • Technische vaardigheden zijn up to date;
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag met een lach.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie die volop in beweging is. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Werktijden in de ochtend van 09.00 tot 13.00 uur en/of in de avond van 17.00 tot 21.00 uur, wij kijken samen met jou naar een werkrooster dat past binnen jouw privé leven;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring FWG 40-45;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Laura Richel, teamleider, telefoonnummer: 06-547 28 656.

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top