Feestelijke opening Tiki Bar

Wat een geweldig feest was er georganiseerd ter gelegenheid van de opening van onze Tiki Bar in Het Zamen. Teamleider Floyd was er maanden druk mee bezig, maar het resultaat is dan ook geweldig! Alles klopte, tot aan de kleinste details.

Een paar maanden terug ontstond het idee om de open ruimte voor afdeling Cor Dam om te toveren tot een heuse Tiki Bar. Dit thema was een logische keuze kijkend naar de inrichting van de afdeling van Floyd.

Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover! Tijdens de opening waren uiteraard de cliënten van afdeling Cor Dam aanwezig. Daarnaast kwamen ook cliënten van andere afdelingen een kijkje kwamen nemen.

Iedereen kreeg een cocktail! En uiteraard was dat des Floyds uitstekend voorbereid: er was keuze onder meer uit een scroppino, een glas sangria, of een heerlijke mojito. Sectormanager Brigitte verzorgde de opening en ging na haar toespraak, waarin ze iedereen bedankte voor dit geweldige initiatief, rond met een overheerlijke fruitschaal namens het management team.

Nieuws

loading...

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top