Zeg het met bonbons

Vandaag werd het begeleidingsteam aangenaam verrast! Een heerlijke doos Leonidas bonbons werd bezorgd voor Tamara, Diana, Gwen en alle medewerkers van de dagbesteding! Wat bleek? Deze super attentie was een bedankje van de familie Bos!


De afgelopen 3 maanden heeft het team mevrouw Bos begeleid tot aan haar opname in het verpleeghuis. Vol tros kijken onze collega's terug naar die periode waarin zij mevrouw Bos een mooie tijd hebben kunnen geven door haar 3x per week op te halen en naar de dagbesteding te brengen. Daarnaast gingen onze individuele begeleiders regelmatig op huisbezoek.

Familie Bos bedankt! Het gebaar wordt enorm gewaardeerd!!

Fijne tijd gewenst in Tabitha namens alle collega's van de begeleiding!

https://eykenburg.nl/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit#

Nieuws

loading...

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top