Zeer geslaagde Dag van de Zorg

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Dag van de Zorg-viering! Ieder jaar op 12 mei zetten we onze medewerkers graag in het zonnetje en staan we stil bij wat zij allemaal betekenen voor onze cliënten en onze organisatie. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan één doel: onze cliënten een waardevolle en betekenisvolle dag bezorgen. Iedere dag opnieuw. En daar spreken we graag onze waardering voor uit. De feestcommissie had een mooi zomers programma samengesteld! 

 

Speciaal zomers cadeau 

Op beide locaties was de rode loper uitgerold om onze werknemers in stijl te ontvangen. Zo werd iedere collega verrast met een mooi zomers cadeau. Van tasje tot aan de inhoud; alles staat in het teken van ontspannen genieten op een zomerse dag.

 

Glitter & Glam fotowand 

Natuurlijk zetten we iedereen deze dag graag in vol in de spotlight! En hoe kun je dat beter doen dan poseren voor de speciale Dag van de Zorg Glitter & Glam fotowand, die op beide locaties stond opgesteld! Alleen of met je collega’s van de afdeling op de foto. Met de feestelijke ballonnen eromheen leverde dat geweldige plaatjes op!

 

Barista Bar 

Bij een feestje hoort een drankje. Daarom was er ‘s middags op beide locaties een Barista Bar aanwezig waar iedereen terecht kon voor koffie, thee en/of een lekkere versnapering.

 

Feestelijke afsluiter  

Een feestje is niet compleet zonder feestelijke afsluiting! Een zomerse Brass band bezocht beide locaties om een swingend optreden te geven. De muziek, heupwiegende danseressen in combinatie met de zon zorgden voor een perfect einde van deze feestelijke dag.

  

Namens de feestcommissie en het management van Stichting Eykenburg; dank jullie wel voor jullie fantastische inzet!

Nieuws

loading...
Nieuws (new) 2021
Nieuws (new)

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top