Viering Eid-al Fitr met thee en heerlijke hapjes op beide locaties

Elk jaar vieren we een viertal feestdagen gezamenlijk met alle bewoners. Op die manier maakt met kennis met elkaars cultuur en leert men elkaars gebruiken. Dit jaar is stonden we als eerste stil bij de viering van Eid al-Fitr ('het suikerfeest').

 

Op beide locaties werd een samenzijn voor alle cliënten en collega's georganiseerd. Het Atrium in Het Zamen waas feestelijk versierd en de tafels prachtig gedekt; uiteraard in de traditionele kleuren goud en blauw. Er werd volop genoten van de speciale zoete versnaperingen, koekjes en zoutjes die prachtig uitgestald lagen op de zilveren schalen. Uiteraard werd al dat overheerlijke eten  geserveerd met Marokkaanse & Turkse thee. Een mooie manier om met zijn allen op feestelijke wijze stil te staan bij de afsluiting van de ramadan. 

 

Ook in Huize Eykenburg werd er uiteraard stilgestaan bij dit belangrijke feest voor onze Moslim collega's en cliënten. De vergaderruimte om de begane grond was omgetoverd tot theehuis en de verschillende zoete en zoete hapjes vonden gretig aftrek bij de verschillende cliënten. Onder het genot van de bijbehorende thee werd er heerlijk genoten en prachtige gesprekken gevoerd. Een zeer geslaagde middag. 

Nieuws

loading...
Nieuws (new) 2021
Nieuws (new)

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top