Leuke bijbaan in de zomer bij Stichting Eykenburg   

Lijkt het je leuk om van de zomer iets bij te verdienen én iets te betekenen voor een ander? Kom dan bij ons werken! We wijn op zoek naar vakantiekrachten in de zorg, huishouding en in de activiteitenbegeleiding.  

 

Het is bijna zomer! Een periode waarin jij, of iemand die je kent, het verschil kan maken voor onze cliënten! We zijn namelijk nog op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten! Wil jij deze zomer lekker bijverdienen én iets betekenen voor een ander, maar wel tijd overhouden voor een dagje strand? Meld je dan snel aan voor een leuke vakantiebaan in de huishouding!  

 

Volg jij een opleiding in de zorg én heb je al ervaring met ADL-zorg? Ook dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je liever het verschil maken in de activiteitenbegeleiding of op de afdelingen? Ook dat kan!   

 

Extraatje

Kom je deze zomervakantie 4 weken gemiddeld 24 uur per week (hoeft niet aansluitend), bij ons werken, dan krijg je een bonus van € 100 netto! 

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor alle vacatures snel op op onze werken bij-sectie op onze website, klik op onderstaande links of neem contact op met onze recruiter Branca van Swinderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Nieuws

loading...
Nieuws (new) 2021
Nieuws (new)

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top