Gezamenlijke viering Indische Koempoelan op beide locaties

Bij Stichting Eykenburg worden ieder jaar een viertal jaarlijks wisselende culturele feesten samen gevierd om zo kennis te maken met de kleurrijke feesten en gewoontes. Na Eid-al-fitr, het Suikerfeest, werd er begin augustus een aantal dagen stil gestaan bij de Indische Koempoelan.


Een aantal dagen aangezien deze Indische feestelijke bijeenkomst, in tegenstelling tot veel andere culturele of religieuze feestdagen, geen feestdag is, maar een wijze van feest vieren, en daarmee niet aan een vaste datum gekoppeld is.


Op beide locaties hebben onze medewerkers en cliënten mogen genieten van een band met Indische muziek, heerlijke Indische hapjes en drankjes. Daarnaast werd er in Huize Eykenburg een loterij georganiseerd en in Het Zamen een Rad van Fortuin. Voor zowel onze cliënten als onze medewerkers was dit een leuke en smaakvolle manier om kennis te maken met de Indische cultuur.

Nieuws

loading...
Nieuws (new) 2021
Nieuws (new)

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top