Het vierde nummer van Het Eykenblad is onlangs verschenen!

In dit nummer: 

  • Besteden Amy (praktijkdeskundige Welzijn bij Stichting Eykenburg) en Loes (fysiotherapeute bij Novicare) aandacht aan het voorkomen van vallen en blikken ze terug op de ‘Week van de Valpreventie’.
  • Delen we wat ingestuurde reacties van lezers van het Eykenblad.
  • Vertelt Mariette over haar ervaringen met haar vader die Alzheimer heeft en sinds kort in Huize Eykenburg woont.
  • Maken we kennis met divo’s Merijn en Jan Willem. Zij maken contact met bewoners door middel van muziek.
  • Doen George en Biek, vrijwilligers bij Stichting Eykenburg, hun verhaal. Tevens deelt George ook zijn recept voor Tjap Tjoi met kip.

U kunt dit en nog veel meer lezen in de digitale editie: Eykenblad 4.

Heeft u een suggestie voor het volgende nummer? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een prettige jaarwisseling en veel leesplezier!

Nieuws

loading...
Nieuws (new) 2021
Nieuws (new)

Vacatures


Jouw talenten. Ons doel.


Laat je talenten tot hun recht komen. In een baan die past bij jouw leven, jouw ambities en jouw hart voor de zorg. En maak van elke dag een waardevolle dag.

Bekijk hier alle vacatures

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag én nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u die zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met slechts één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan helpen  onze begeleiders thuis of de casemanager dementie u graag. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

 Benieuwd naar onze vlogs? Bekijk ze op onze nieuwspagina, kijk hier voor de allernieuwste vlogs van Stichting Eykenburg of ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg. Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs? Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan. Dan mist u nooit meer een video! 

 

Abonneren

Back to top