Verpleging aan huis

Heeft u behoefte aan verpleging bij u thuis?
Dan kan onze service verpleging aan huis uitkomst bieden. Het kan daarbij onder meer gaan om het klaarzetten van medicatie, het controleren van lichaamsfuncties (bloeddruk meten, bloedsuikers bepalen), het verzorgen van een wond of stoma, het verwisselen van katheters, het geven van injecties en het geven van informatie en instructies.

Geplande zorg is mogelijk tussen 7.30 uur en 22.00 uur. Ongeplande, spoedeisende zorg is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Gekwalificeerde medewerkers, die werken volgens de Arbo-wet, verrichten de handelingen.


Voor wie?

Als u een indicatie voor verpleging heeft, kunt u gebruik maken van verpleging aan huis. Maar u kunt ook verpleging aan huis aanvragen als particulier met of zonder PGB (persoonsgebonden budget).


Kosten

De wijkverpleging valt onder de Zorgverzekeringswet (ZVW). Daarin geldt dat u voor wijkverpleging geen eigen bijdrage en geen eigen risico betaalt. Onze wijkverpleegkundigen doen zelf de intake en indiceren uw zorgvraag. U heeft voor wijkverpleging geen CIZ indicatie meer nodig. Ook uw huisarts, specialist of ziekenhuisverpleegkundige kan de zorg bij onze wijkverpleegkundige aanvragen.


Meer weten?

U kunt ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bereiken op telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via onze contactpagina.


Wachttijd?

Voor verpleging thuis geldt geen wachttijd (< 48 uur).