Zeker Thuis® abonnement

Met het Zeker Thuis® abonnement kunt u met een organisatie achter de hand veilig thuis blijven wonen.


Wat biedt het abonnement?

  • 24-uurs bereikbaarheid en service (7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar via 070 - 750 70 00)
  • Noodhulp (met onmiddellijke oplossing zonder wachttijd)
  • Voordeel en comfort (korting op zorg- en dienstverlening en activiteiten)

Wasgoedverzorging

Stel u heeft direct hulp nodig vanuit de thuissituatie, waardoor u (tijdelijk) niet thuis kunt blijven. Of u heeft na een ziekenhuisopname nog wat nazorg nodig. Dan staat Stichting Eykenburg voor u klaar. Met het Zeker Thuis® abonnement is er altijd een zorgappartement voor u beschikbaar bij Stichting Eykenburg. Met Zeker Thuis verblijft u de eerste 24 uur gratis in dit zorgappartement. Mocht u langer willen blijven, dan ontvangt u als abonnee een korting op het verblijf als u geen indicatie heeft.
Dankzij de Zeker Thuispas, die u altijd bij u draagt, weet de transferverpleegkundige dat ze Stichting Eykenburg moet bellen.


Kosten

Kijk voor de kosten bij onze tarieven

Het productoverzicht geeft een specifieke en actuele opsomming van het totale aanbod, de eventuele kosten en uw voordeel als Zeker Thuis abonnee. Zeker Thuis werkt zonder winstoogmerk en streeft naar zo laag mogelijke prijzen. Het aanbod en de tarieven van Zeker Thuis worden jaarlijks vastgesteld.
Indien van toepassing, ontvangt u per keer een rekeningoverzicht met een specificatie van de geleverde diensten.

Aanmeldingsformulier voor Zeker Thuis


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zeker Thuis coördinatoren Desiree Bijker of Chama Bishesar. Bel (070) 750 7000. U kunt ons ook op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur (070) 750 70 00 bellen. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via onze contactpagina.