Activiteiten


Heeft u er behoefte aan om met ouderen uit uw buurt gezellige dingen te doen? 
Dan kan ons activiteitenprogramma uitkomst bieden. U kunt voor de gezelligheid deelnemen aan diverse activiteiten die wij organiseren in Huize Eykenburg en in Het Zamen. Deze activiteiten willen wij zoveel mogelijk laten aansluiten op uw wensen en behoeften.


Enkele voorbeelden van het aanbod zijn:

  • Engelse conversatie
  • Bingo
  • Scrabbelen
  • Biljarten
  • Optredens zang/dans/cabaret
  • Creamiddagen om bijvoorbeeld zeepkettingen te maken


Voor wie?

Iedereen is van harte welkom! Een indicatie is niet nodig. Enthousiaste activiteitenbegeleiders en vrijwilligers staan u bij al deze activiteiten bij en helpen u waar nodig. Bij veel activiteiten kunt u zomaar binnenlopen en aanschuiven. Voor andere dient u zich van tevoren op te geven.

Kosten

De kosten variëren per activiteit; sommige activiteiten zijn gratis.

Meer weten?

U kunt ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bellen, telefoon (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via onze contactpagina.


Vrijwilligers voor de activiteiten gezocht

Voor de activiteiten in Het Zamen en Huize Eykenburg zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vind u het leuk om eens iets voor een ander te betekenen? Klik dan hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Stichting Eykenburg.