Samen maken we het verschil
Slider

Stichting Eykenburg is op zoek naar een:

 

Werkbegeleider Praktijk-leerafdeling

(24 – 32 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze verpleegafdeling met een PG-doelgroep lopen studenten stage gedurende hun zorgopleiding niveau 3 en 4. Dit doen zij roulerend dienstverband waarbij ze volledig meedoen in het zorgproces zodat ze een zo optimaal mogelijke leerervaring opdoen.

Wij zijn op zoek naar een werkbegeleider die de stagiaires op een respectvolle manier begeleidt, beoordeelt en laat groeien. Als werkbegeleider vervul je een aantal rollen in één. Jij bent de expert op jouw vakgebied; jij weet alle vragen te beantwoorden. Jij bent een coach; jij zorgt ervoor dat de stagiaires beter worden. Jij bent de instructeur en laat zien hoe handelingen uitgevoerd moeten worden. Zorg verlenen dus voor een deel met de handen op je rug, maar met je ogen en oren wijd open. Je stimuleert zowel bij de zorgvrager als bij de student de zelfredzaamheid. Je ondersteunt de student bij het opstellen van het leerplan. Daarnaast voer jij ook de verpleegkundige taken uit die bij jouw functie horen.

 

Wij zoeken jou!

Als werkbegeleider beschik je over geduld en doorzettingsvermogen en heb je passie voor de zorg en het opleiden van nieuwe bekwame collega’s. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en je werkt graag in een dynamische omgeving.

Daarnaast breng je mee:

  • In ieder geval het gelijke diploma of opleidingsniveau als de studenten die je begeleidt en beoordeelt, in ieder geval minimaal de opleiding Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4;
  • Bekend met het competentie gericht onderwijs;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

 Tijdens de zomervakantieperiode is er gelet op de aard van de afdeling door de afwezigheid van de stagiaires maar 1 werkbegeleider per keer mogelijk.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen; je krijgt i.s.m. ROC Mondriaan diverse cursussen als werkbegeleider aangeboden;
  • Mogelijkheid om een opleiding tot coach te volgen;
  • Salarisinschaling is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau;
  • eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitness abonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Zie je jezelf al werken bij Stichting Eykenburg? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Brigitte Kooijman via 070-7507000!

Nieuws

loading...

verpleging

 

Zorg en ondersteuning op maat

Stichting Eykenburg is er voor u! Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden in de thuissituatie, afgestemd op uw wensen en behoeften. Het is een fijne gedachte om dag en nacht te kunnen rekenen op de deskundigheid van onze professionals. Door de persoonsalarmering van Stichting Eykenburg heeft u deze zekerheid. Is er sprake van een noodsituatie? Dan zijn wij met één druk op de knop bereikbaar.

 

Begeleiding aan huis

Ook bieden wij u diverse mogelijkheden aan huis, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De professionals van Stichting Eykenburg staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning of zorg te bieden. Wenst u ondersteuning te ontvangen bij de structurering van uw dagindeling? Dan staan onze begeleiders thuis of de casemanager dementie voor u klaar. Heeft u verzorging of verpleging aan huis nodig? Ook dan staan de professionals van Stichting Eykenburg voor u klaar! Samen met u bepalen wij welke zorg of ondersteuning het beste past bij uw situatie.

 

Wonen bij Stichting Eykenburg

Wij bieden vele diensten en zorg zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Lukt het u niet meer om thuis te wonen, dan kunt u terecht op onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg. Samen met u en uw mantelzorgers kijken wij naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden die als basis fungeren van uw zorgplan. Wij bieden persoonsgerichte zorg, maar kijken hierbij ook naar wat uw mantelzorgers voor u kunnen blijven betekenen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties en te informeren over uw mogelijkheden.

Vlogs van Stichting Eykenburg

Kijk hier voor alle vlogs van Stichting Eykenburg:

Ga naar het YouTube kanaal van Stichting Eykenburg


Wilt u op de hoogte blijven van alle onze vlogs?
Abonneer u dan op ons Youtube kanaal en zet de meldingen aan.
Dan mist u nooit meer een video.

 

Abonneren

Recent geplaatste Vlogs

loading...

Back to top