Alarmering

Wilt u thuis dag en nacht verzekerd zijn van deskundige hulp in geval van nood?

Wanneer u zelfstandig woont, is het een veilig gevoel wanneer u dag en nacht op de deskundige hulp van de medewerkers van Stichting Eykenburg kunt rekenen. Met persoonsalarmering is dit mogelijk. Aan uw telefoontoestel wordt een alarmsysteem gekoppeld. Dit is een kastje ter grootte van een telefoontoestel met gemakkelijk bedienbare toetsen. Daarnaast krijgt u een halszender. In geval van nood drukt u op deze zender en geeft het alarmsysteem automatisch een noodoproep aan Stichting Eykenburg door. U krijgt dan direct verbinding zodat u met de medewerker van Stichting Eykenburg kunt overleggen hoe u geholpen kunt worden.
Met persoonsalarmering heeft u de zekerheid dat u altijd geholpen wordt, bijvoorbeeld wanneer u gevallen bent en niet meer kunt opstaan. Voor de toegankelijkheid van uw woning geeft u een sleutel in bewaring bij Stichting Eykenburg. Met persoonsalarmering van Stichting Eykenburg kunt u langer zelfstandig wonen.
 

Heeft u een indicatie nodig?

Voor persoonsalarmering heeft u geen indicatie nodig. Indien uw huisarts de wenselijkheid van een alarmering schriftelijk bevestigt, worden de kosten van de persoonsalarmering veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Ook mensen met een persoonsgebonden budget (PGB) kunnen van persoonsalarmering gebruik maken.
 

Wat zijn de kosten?

Voor actuele abonnementsprijzen verwijzen we u naar de website www.eykenburg.nl of bel met 070-7507000. Indien er naar aanleiding van een alarmering iemand langs dient te komen, zijn hier kosten aan verbonden. Enkele telefoontoestellen zijn niet geschikt voor aansluiting op het alarmsysteem. U moet dan rekening houden met bijkomende kosten. U betaalt maandelijks via automatisch incasso.
Heeft u een Zeker Thuis® abonnement van Stichting Eykenburg?
Dan ontvangt u een korting op het maandbedrag.
 
 

Meer informatie over persoonsalarmering?

Er zijn meerdere mogelijkheden om informatie te krijgen, u kunt bellen, mailen of het formulier invullen:

  • Bel met 070-7507000
  • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u opContactformulier

Aanhef
Ongeldige invoer

Naam(*)
Ongeldige invoer

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Uw bericht
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer