Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Haagse zorgorganisaties slaan handen in elkaar met online campagne ‘Ik laat me vaccineren’

Stichting Eykenburg doet mee aan de campagne ‘Ik laat me vaccineren’. Dit initiatief van HWW Zorg wordt omarmd door in totaal 5 ouderenzorgorganisaties in de regio.

Eindelijk is het dan zover. Het vaccineren tegen het coronavirus is gestart. Lange tijd hebben we daar naar uitgekeken, want het betekent dat we weer een stap verder zijn in het bestrijden van het virus en het terugkeren naar het ‘oude’ normaal. Naar een wereld waarin we weer gewoon kunnen leven en we niet meer bang hoeven te zijn om elkaar te besmetten. Waarin we weer de zorg kunnen leveren die volledig aansluit bij onze ‘persoonsgerichte zorgfilosofie’.

 

 

Samen maken we het verschil

Met de ‘Ik laat me vaccineren’ campagne op social media probeert Stichting Eykenburg samen met de andere zorgaanbieders medewerkers te motiveren om zich laten vaccineren door de beweegredenen van de ander achter zijn of haar keuze te leren kennen. Deze persoonlijke maar positieve boodschappen kunnen medewerkers enthousiasmeren om ook de stap te zetten. Alle boodschappen tezamen onderstrepen het belang van vaccinatie want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Back to top