Dagverzorging

Heeft u behoefte aan contacten overdag om te ontspannen, gezellig en actief onder de mensen te zijn?
Dan kan onze dagverzorging uitkomst bieden. Dat is een vorm van groepsverzorging om sociale vaardigheden te stimuleren en ontspanning, gezelligheid en activiteiten te bieden. Het accent bij de dagverzorging ligt op het onderlinge contact. We bieden dagverzorging van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. Als u het wenst, halen we u op en brengen we u thuis.

We bieden dagverzorging aan verschillende groepen ouderen:

  • Afro-Surinaamse ouderen (gehuisvest in Het Zamen)
  • Hindoestaanse ouderen (gehuisvest in Het Zamen)


Voor wie?

Heeft u geen geheugenproblemen als gevolg van dementie en een indicatie voor dagverzorging? Dan kunt u aan de dagverzorging deelnemen. Als u nog geen indicatie hebt, kunnen wij deze voor u aanvragen.

Voor meer informatie over een indicatiestelling of voor een indicatieformulier kunt u terecht op de website van het CIZ, het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of kijk op www.regelhulp.nl.

Aanmelden kan op verschillende manieren:

  • U kunt u zelf aanmelden
  • Een familielid kan u aanmelden
  • Uw huisarts of een andere hulpverlener kan u aanmelden.

Na aanmelding wordt contact met u opgenomen voor een kennismakingsgesprek.


Kosten

De kosten worden vergoed vanwege uw indicatie. Wel betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte daarvan hangt af van uw inkomen en van het aantal dagen dat u van de dagverzorging gebruik maakt.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inkomensafhankelijke eigen bijdrage kunt u de website van Rijksoverheid raadplegen. Ook kunt u ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bellen, telefoon (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via onze contactpagina.