Thuiszorg
Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving

Huishoudelijke verzorging

Bedden verschonen, ramen zemen, stofzuigen en opruimen. Het huishouden is best zwaar om te doen. Zeker als u net een operatie achter de rug heeft, u ziek bent of u al iets ouder bent. Dan is het goed om te weten dat de zorgverleners van Stichting Eykenburg er voor u zijn. In overleg met u bepalen we welke hulp u nodig heeft en waar wij u bij kunnen helpen. Zo houdt u de regie over uw eigen huishouden.

 

Stichting Eykenburg biedt huishoudelijke verzorging in alle wijken van Den Haag, zowel via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) als particulier. De actuele prijzen vindt u hier terug.

 

Wij werken met vaste teams, waardoor u niet teveel verschillende medewerkers over de vloer krijgt. Dit creëert rust en vertrouwen voor u als cliënt.

 

Contact

Wilt u meer informatie over de huishoudelijke verzorging of wilt u de huishoudelijke verzorging aanvragen? Neem dan contact op via 070 – 750 70 00 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Back to top