Vacatures
Vacatures
Zorg in uw eigen omgeving

Klik op lees meer voor meer informatie

Kom jij ons thuiszorg team versterken? Wij zoeken:

 

Verpleegkundige niveau 4  (contactverantwoordelijke niveau 4) 

Aantal uren en werkdagen in overleg

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op zoek naar een leuke baan waarin jij zelf bepaalt hoeveel uur je wilt werken? Kom dan werken in de thuiszorg bij Stichting Eykenburg! 

 

De thuiszorg is een  bijzondere wereld op zich! Zelfstandig werken staat voorop. Elke cliënt is anders, wat je werk divers en uitdagend maakt. Samen met jouw cliënt bepaal je welke zorg er nodig is. Daardoor bouw je een (h)echte band op. Wil je echt het verschil maken in de wijk? In de Thuiszorg bij Stichting Eykenburg kan dat!  

 

Thuiszorg, maar dan net anders!

Wij werken met integrale thuiszorg teams waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Deze werkwijze is nieuw en daardoor is het team waarin je komt te werken nog volop in ontwikkeling! Dat biedt zeer veel kansen! Zowel op zorg- als op organisatorisch vlak! Hoe gaaf is het dat je samen met je collega’s deze onderscheidende thuiszorgteams vorm kan geven!

 

Wat ga je doen?

Je verricht alle verzorgende en verplegende activiteiten tot en met verpleegkundig niveau 4 en biedt psychosociale begeleiding. Als contactverantwoordelijke niveau 4, coördineer, organiseer en bewaak je de zorg- en dienstverlening aan de cliënt zoals afgesproken in het zorgplan. Je werkt samen met andere disciplines, je initieert MDO’s (multidisciplinair overleg), je deelt verwachtingen en informatie en zoekt afstemming met alle betrokken partijen (mantelzorg, ziekenhuis, huisarts). Je evalueert periodiek de inhoud van het zorgplan met de cliënt, signaleert de benodigde aanpassingen in het zorgplan en geeft deze door aan de contactverantwoordelijke niveau 6 die uiteindelijk zorgt voor de herbeoordeling en het vaststellen van de indicatie.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een functie in een nieuw team
 • Flexibele werktijden
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Net je opleiding tot verpleegkundige afgerond en is het je eerste baan? Geen probleem, wij helpen je aan ervaring
 • Een salaris conform CAO VVT in FWG 45 (minimaal € 2.492 en maximaal € 3.362)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Word jij onze nieuwe thuiszorg collega?

Beschik je over een proactieve werk- en denkwijze en een scherp observatievermogen? Sta je open voor veranderingen en heb je een flexibele instelling. Ben je zelfstandig, integer, geduldig en representatief? En Wil je samen het verschil maken maar ook individueel sta jij je mannetje? Dan zoeken wij jou!

 

Wat breng je mee?

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4
 • BIG geregistreerd
 • Vakkennis
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goed kunnen verplaatsen in de belevingswereld van cliënten

 

Enthousiast geworden over deze kans?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen via het sollicitatieformulier op de website. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met onze teamleider, Eric Sluiter, 06 316 265 55.Sollicitatie formulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkerformaat

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkers formaat

Back to top