Vacatures
Vacatures
Zorg in uw eigen omgeving

Klik op lees meer voor meer informatie

Stichting Eykenburg is voor afdeling Welzijn op zoek naar een:

 

Praktijkdeskundige welzijn (activiteitenbegeleider) / Praktijkdeskundige bewegingsgerichte zorg

(16 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit?

Als praktijkdeskundige welzijn ben je gemiddeld 8 uur per week samen met een team van zorgmedewerkers en collega praktijkdeskundigen welzijn verantwoordelijk voor het leveren van bezigheids- en ontwikkelingsactiviteiten en een zinvolle dagbesteding van onze cliënten. Je houd je zich bezig met coachen en/of ondersteunen van de zorgmedewerkers bij het realiseren van een geschikte en zinvolle dagbesteding van onze cliënten.  Je ontwikkelt, organiseert en coördineert eenmalige en periodieke activiteiten. Tevens observeer, begeleid en motiveer je de cliënt bij de activiteiten.

De andere 8 uur per week werk je als Praktijkdeskundige bewegingsgerichte zorg en krijg je de kans om de vitaliteit, zelfredzaamheid en het welbevinden van onze cliënten te behouden en te verbeteren. Je werkzaamheden zijn onder andere het stimuleren van een gezonde beweeg- en leefstijl. Je gaat sport- en beweegactiviteiten ontwikkelen die passen bij de doelgroep en je zorgt voor de begeleiding voor zowel individuele cliënten als in groepsverband. Tevens coach je zorgmedewerkers en stimuleer je het beweeggericht leefklimaat van Stichting Eykenburg.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.960 en max. € 2.845)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT
 • Werkdagen en werktijden in overleg.

 

Wij zoeken jou!

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met geduld en inlevingsvermogen. Je bent creatief in het bedenken van bewegingsactiviteiten en je vindt het leuk om je kennis en ervaring over te brengen.

Daarnaast breng je mee:

 • Minimaal twee jaar ervaring in functie als activiteitenbegeleider of een soort gelijke functie in de zorg
 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo niveau 3 aangevuld met vakgerichte training en scholing gericht op bewegen en de doelgroep.
 • Kennis en affiniteit met ouderen.
 • Je kunt goed samenwerken, bent enthousiast en hebt plezier in je werk, staat open voor feedback en bent een echte teamplayer.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.  

 

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier op de website. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Nanette Houtman, teamleider Welzijn op 06 25 15 39 27.Sollicitatie formulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkerformaat

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkers formaat

Back to top