Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor afdeling 2A, KDO (kortdurende opname) en Somatiek, locatie Huize Eykenburg op zoek naar een:

 

Contactverantwoordelijke niveau 3  

(Verzorgende IG)

minimaal 24 en maximaal 36 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze afdeling is het mogelijk om kortdurend te verblijven als cliënten vanwege medische redenen, zoals herstel na ziekenhuisopname, niet meer thuis kunnen wonen. Daarnaast is het ook mogelijk dat cliënten kortdurend verblijven als ze tijdelijk niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen of wanneer de mantelzorgers tijdelijk de zorg niet kunnen bieden (respijtzorg). Op deze afdeling verblijven met name cliënten met somatische klachten. Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je vindt het leuk om te werken met deze doelgroep. Cliëntgericht en een zinvolle dagbesteding staat hoog bij ons in het vaandel. Iedereen in het team draagt bij aan het leefplezier van onze cliënten. Uiteraard verricht je ook ADL zorg en ondersteun je de cliënt in de zelfredzaamheid.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren verzorgende IG met passie voor het zorg verlenen aan cliënten met somatische klachten. Je toont je betrokken bij je collega’s en cliënten en je werkzaamheden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen. Je kunt efficiënt en gestructureerd werken, waarbij je gebruik maakt van het ECD.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Technische vaardigheden op niveau 3 zijn up to date;
  • Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag met een lach.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie die volop in beweging is. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.007 en max. € 2.971);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Dajanara Swalef op 06 257 751 04.

 

Back to top