Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling begeleiding op zoek naar een:

 

Enthousiaste en kundige Casemanager Dementie


(28 - 32 uur per week, werkdagen en -tijden in overleg )

Wil jij aan de slag met de complexere zorgvragen vanaf het vermoeden van dementie? Word je enthousiast van het geven van voorlichting over dit ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn? Dan kun jij in no-time een schat aan ervaring opdoen bij een toonaangevende kleinschalige organisatie met volop ruimte voor persoonlijke groei!

 

Hoe ziet de functie eruit?

Als casemanager dementie ben je de verbindende schakel tussen de cliënt in het informele en formele netwerk en regel, coördineer en evalueer je de hulpvraag waarbij de kwaliteit van leven centraal staat. Daarbij weet je je perfect te verplaatsen in jouw cliënten en begrijp je als geen ander dat zij zichzelf willen zijn waarbij kwaliteit van leven centraal staat. De collega die wij zoeken weet dit om te zetten in de juiste vorm van aandacht en zorg. Je biedt daartoe intensieve begeleiding en ondersteuning aan individuele cliënten en hun mantelzorgers. Je zorgt voor de continuïteit van zorg vanaf vroeg-signalering tot aan opname of overlijden en maakt het mogelijk dat de cliënt zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde huiselijke omgeving kan blijven wonen. Je bent de centrale spil en werkt hiervoor nauw samen met verschillende (zorg)disciplines, zowel binnen als buiten de organisatie. Zelfstandigheid en een ‘niet-uit-het-veld-slaan’ mentaliteit staan hierbij voorop. Vol enthousiasme en gedrevenheid pak je je rol op bij het vormgeven van de functie en het uitbouwen van de samenwerking in de keten.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een zorgvuldige, proactieve en zelfstandige teamplayer. Je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. Dat je over een open onderzoekende houding beschikt en altijd in oplossingen denkt, komt daarbij goed van pas. Je bent een aanjager, een doorzetter en ‘out of the box’ denken zie je als een uitdaging. Enthousiasme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit zijn begrippen die jou beschrijven en uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, tact, invoelend vermogen en het vermogen tot stimuleren, motiveren, overtuigen en bemiddelen om je functie als case manager tot een succes te maken.

Daarnaast breng je mee:

  • Een diploma HBO-V of HBO Social Work het liefst aangevuld met de opleiding tot casemanager dan wel de bereidheid om deze opleiding te volgen. Kandidaten met een inservice-opleiding tot verpleegkundige en enkele jaren werkervaring nodigen wij ook uit om te solliciteren;
  • Kennis van psychogeriatrie en van zorg in de brede zin;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving alsmede de sociale kaart van Den Haag;

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke werkplek in een klein team met een informele cultuur;

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • Een salaris ingeschaald conform CAO VVT in FWG 50 met een doorgroeimogelijkheid naar FWG 55 na het behalen van de opleiding tot Casemanager Dementie;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Interessant aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Waar kom je te werken?

Stichting Eykenburg is een professionele organisatie voor ouderenzorg in Den Haag. Wij zijn een kleinschalige organisatie met een groot aanbod aan zorg. Wij beschikken over twee zorglocaties (Het Zamen en Huize Eykenburg) en bieden daarnaast verschillende diensten zoals ondersteuning, zorg aan huis en huishoudelijke verzorging.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie! Je kunt deze mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Desiree Bijker of Lousia Pattipeilohy op 070 -750 70 00.

Back to top