Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de Psychogeriatrische (PG) afdeling 3 locatie Huize Eykenburg op zoek naar een:

 

Contactverantwoordelijke niveau 3 (VIG) voor PG afdeling

minimaal 24 en maximaal 32 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze psychogeriatrische afdeling wonen mensen met dementie. Deze dementie gaat bij sommige cliënten gepaard met gedragsproblemen. Je focus ligt op een uitstekende kwaliteit van zorg (inclusief up to date cliëntdossiers). Hierbij structureer en plan je de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk. Samen met je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat voor de cliënten, familie en behandelaars. Je vindt het leuk om te werken met deze doelgroep en bent vindingrijk in het zoeken van oplossingen. Cliëntgericht en een zinvolle dagbesteding staat hoog bij ons in het vaandel Iedereen in het team draagt bij aan het leefplezier van onze cliënten. We dagen elkaar binnen dit team uit om te komen tot creatieve manieren om hier invulling aan te geven. Uiteraard verricht je ook ADL zorg, ondersteun je de cliënt in het psychosociaal welbevinden.

  

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren contactverantwoordelijke niveau 3 (VIG) met passie voor het zorg verlenen aan dementerenden. Je toont je betrokken bij je collega’s, cliënten en je werkzaamheden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen. Je kunt efficiënt en gestructureerd werken, waarbij je gebruik maakt van het ECD.

Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Technische vaardigheden op niveau 3 zijn up to date;
  • Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag met een lach.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie die volop in beweging is. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Uren in overleg met jou;
  • De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.007 en max. € 2.971);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
  • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Marieta van Dijk, teamleider op 06 316 337 73.

Back to top