Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Stichting Eykenburg is voor de afdeling Veiligheid & Onderhoud op zoek naar een:

 

Eerste medewerker monitorendienst


(24 tot 28  uur per week)

 

Ben jij de ‘oren en ogen’ van onze organisatie? Sta jij je mannetje, ben je stressbestendig, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte teamplayer?

Dan zijn wij van de monitorendienst op zoek naar jou!

 

Hoe ziet de functie eruit?

De monitorendienst is het ‘hart’ van de organisatie en staat in nauw contact met alle afdelingen en fungeert letterlijk als de oren en ogen van de organisatie. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de beelden binnen de organisatie en dragen jullie 24/7 bij aan de veiligheid van onze collega’s en cliënten. Dat geldt voor onze cliënten op de twee verpleeglocaties, Huize Eykenburg en Het Zamen, maar ook voor onze cliënten die nog thuis wonen. Alle telefoontjes inclusief de alarmeringen komen binnen bij de monitorendienst. In een split second bepaal je wat te doen en draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige afhandeling. Overdag en ’s nachts. Het is een uitdagende baan, geen dag is hetzelfde, in een klein en gezellig team.

De eerste medewerker monitorendienst valt onder leiding van de Manager Veiligheid & Onderhoud en coördineert de werkzaamheden binnen de monitorendienst. Je signaleert, adviseert en ondersteunt bij de uitbreidingen en implementatie van de huidige software. Je denkt mee in het optimaliseren en de inrichting van de huidige systemen. Je kan werkprocessen duidelijk  beschrijven, en kan bewaken dat het team op een eenduidige manier de werkprocessen volgt.

 

Wij zoeken jou!

Je bent leergierig, klantgericht, resultaatgericht en een teamspeler. Je bent gewend om snel te kunnen schakelen en handelen in soms hectische situaties. Je bent zelfstandig, zorgvuldig, flexibel en klantvriendelijk.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tenminste op MBO niveau 3;
 • Kennis van domotica, camera- en alarmerings- en communicatiesystemen;
 • Kennis van office (Word, Excel)
 • Affiniteit met ouderen;
 • Een aantal jaren ervaring in een coördinerende rol;
 • Uitstekende sociale vaardigheden, tact en invoelend vermogen.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een salaris op basis van CAO VVT FWG 30 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris;
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt;
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

  

Wacht niet met solliciteren!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je onze organisatie komen versterken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Je kunt deze indienen voor 1 april 2021 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Marloes Jordans op 06-31626552.

Back to top